Hils på ekspertene

Skribenter og redaktører

Under finner du personer som jobber hos oss og som er ansvarlig for innhold.

Iqbal Olaisey, Partneransvarlig

Iqbal har vært med Søkelån.no i over 365 dager nå, han elsker kaffe og er helt rå på og signere nye avtaler med våre samarbeidspartnere. En stjernespiller til teamet!

Iqbal sin jobb er å kontakte nye banker samt långivere for og onboarde dem på Søkelån.no slik at våre besøkende får et større utvalg!

Sondre Haugerud, Content Spesialist

Sondre Haugerud studerer på BI og er nå på sitt siste bachelor for finans yrke. På fritiden skriver Sondre artikler som er relatert til forbrukslån og refinansiering for Søkelån.no

Grethe Hansen, Eiendomsmegler

Grethe har vært eiendomsmegler i over 25 år! Dette gjør hun til en særdeles viktig brikke av redaksjonen til Søkelån.no.

Grethe hjelper oss med forenkle boliglån konsepter som kan være vrient og forstå. Hun står også ansvarlig for artikler som er relatert til bolig og hjem.

Iselin Edwardsen, SEO Spesialist

Grethe er en dyktig redaktør som kvalitetssjekker alle artikler som blir publisert på Søkelån.no.

Hun har tidligere jobbet som innholdsprodusent for Bank 2 å nå er så vi heldig for og ha Iselin med på laget!

Edward Grøgaard, Utvikler

Edward er en kjernekar som er ansvarlig for de fleste kalkulatorene du finner på Søkelån.no. Han jobbet tidligere på ECIT som front-end utvikler og nå stor trives han hos oss!

Todor Dimov, Web Designer

Todor Dimov er en erfaren UX designer og WordPress ekspert som jobber i Medienor. Han har en lidenskap for å skape brukervennlige og intuitive designløsninger som hjelper kundene med å nå sine mål.

Eksperter

Under finner du en liste over relevante eksperter som har bidratt til troverdig og god økonomisk innhold på nett.

Tobias Rikerud, Siviløkonom

Tobias Rikerud fullførte sin bachelorgrad i økonomi ved Universitetet B.I i Oslo. Han fortsatte deretter sin utdannelse ved Norges Handelshøyskole (NHH) der han tok en mastergrad i finans. Mens han studerte ved NHH, var han også en del av skolens studentforening for økonomi og administrasjon. Tobias driver også sin egen økonomi blogg på Finansrådet.no.

Øystein Pettersen, Siviløkonom

Øystein Pettersen er en dyktig skribent som skriver for nettstedet Søkelån.no. Han har en bachelorgrad i siviløkonomi fra Universitetet i Oslo og har tidligere jobbet hos Sparebanken1.