Lånemegler

Se hvilken lånemegler som samarbeider med flest banker og som gir deg best avtale.

5 av 5
5/5
Mer om Uno Finans

Uno Finans samarbeider med 21 banker og kan tilby deg både forbrukslån og refinansiering.

4,7 av 5
4.7/5
Mer om Lendo

Lendo er eid av Schibsted og samarbeider med 24 banker. Lendo tilbyr forbrukslån, billån, refinansiering, sparekonto og kredittkort.

4,3 av 5
4.3/5
Mer om Axo Finans

Axo Finans samarbeider med 20 banker og tilbyr deg forbrukslån og refinansiering.

Långivere.no

4,9 av 5
4.9/5
Mer om Långivere.no

Långivere.no er eid av Zensum AS og samarbeider med 15 banker. Långivere.no tilbr deg forbrukslån og refinansiering.

 • Långivere.no forbrukslån
 • Långivere.no refinansiering
4,1 av 5
4.1/5
Mer om Sambla

Sambla samarbeider med 19 banker og tilbyr forbrukslån og refinansiering.

Motty

3,8 av 5
3.8/5
Mer om Motty Finans

Motty samarbeider med 18 banker og formidler forbrukslån, refinansiering og kredittkort videre til sine samarbeidsbanker.

 • Motty forbrukslån
 • Motty refinansiering
2,9 av 5
2.9/5
Mer om Scoopr

Zensum

4,8 av 5
4.8/5
Mer om Zensum

Zensum samarbeider med 18 banker og kan tilby forbrukslån og refinansiering.

 • Zensum forbrukslån
 • Zensum refinansiering

TjenesteTorget Finans

4,5 av 5
4.5/5
Mer om Tjenestetorget Finans

Tjenestetorget Finans samarbeider med 17 banker og kan tilby forbrukslån, refinansiering, boliglån, omstartslån og bedriftslån.

Hva er en lånemegler?

Hva er egentlig en lånemegler, spør du? Vel, det er akkurat det jeg vil ta deg med på en lærerik reise for å oppdage. Så stram setebeltene og hold fast på lommeboken!

La oss starte med det grunnleggende. En lånemegler er en slags mellommann mellom deg og lånemarkedet. Tenk på dem som den ultimate matchmakeren for økonomiske affærer. Lånemeglere har en omfattende kunnskap om ulike låneprodukter, og deres oppgave er å finne den beste mulige avtalen for deg.

Lånemegler
Illustrasjonen viser hvordan en lånemegler jobber | Illustrasjon: Søkelån.no

Nå, du lurer kanskje på hvorfor i all verden du skulle trenge en lånemegler når du kan gjøre alt selv. Og ærlig talt, det er et godt spørsmål. 

 

Men her er poenget: Lånemegleren har enormt med kjennskap til lånemarkedet og kan navigere deg gjennom den skremmende jungelen av rentesatser, gebyrer og vilkår.

De vet hvilke bank som er villige til å gi deg det beste tilbudet basert på din økonomiske situasjon, kredittscore og andre faktorer.

Hva er fordelene med en lånemegler?

 1. Spar tid: Lånemegleren tar seg av den tidkrevende oppgaven med å undersøke og sammenligne banker. Du slipper å bruke timevis på å lete etter den beste avtalen.

 2. Ekspertise: Lånemeglere har dyp kunnskap om lånemarkedet og banker. De vet hvilket tilbud som passer best for din økonomiske situasjon og kan veilede deg mot de mest gunstige alternativene.

 3. Tilpassede tilbud: Lånemegleren skreddersyr låneprodukter basert på dine behov, preferanser og økonomiske situasjon. Du får personlig tilpassede tilbud som passer deg best.

 4. Gratis og uforpliktende: Det koster deg verken tid eller penger når du bruker en lånemegler. Hvis du ikke er fornøyd med tilbudene megleren henter inn for deg kan du takke nei til alle sammen.

 5. Kun en kredittsjekk: Istedenfor og bli kredittsjekket av hver eneste bank du søker manuelt hos vil en lånemegler kredittsjekke deg en gang bare.

Lånemegler, låneformidler eller finansagent?

Låneformidler, finansagent og lånemegler refererer til det samme: en tredjepart som kobler lånesøkere med bankene. De hjelper deg med å finne de beste låneproduktene basert på dine behov og økonomiske situasjon.

Hvem kan bruke en lånemegler?

Under ser du en liste over kriterier du må oppfylle før du kan bruke en lånemegler.

Hvilken lånemegler er best?

Når vi vurderer lånemeglere, er det noen viktige faktorer å ta hensyn til. For det første er det antall banker de samarbeider med. Jo flere samarbeidspartnere en lånemegler har, desto større er sjansen for å finne det beste tilbudet for deg. Det gir deg et bredere spekter av alternativer å velge mellom.

En annen viktig faktor å vurdere er den laveste renten lånemegleren kan tilby. Lavere rente betyr lavere kostnader for deg som låntaker, så det er viktig å se etter en lånemegler som kan skaffe deg en konkurransedyktig rente.

Beste lånemeglere for fredag, mai 2024

Listen under baserer seg på lånemeglere som har flest samarbeidsbanker, best tilbakemeldinger og lavest rente.

 1. Uno Finans (Rente 5,01 – 24,40 %)
 2. Lendo (Rente 5,33 – 28,90 %)
 3. Långivere.no (Rente 6,9% – 29,06%)
 4. Axo Finans (Rente 5,16 – 26,03%)