Lendo erfaring

Test av Lendo låneformidler

Er du på jakt etter et lån, men er usikker på hvilken lånemegler du skal velge? Lendo har etablert seg som en av de mest pålitelige og anerkjente lånemeglerne i Norge. Men hva er egentlig erfaringene til deres kunder? I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på omtaler og erfaringer kunder har hatt med Lendo, og se hvorfor dette kan være det beste valget for deg når du skal søke om et lån. 

 

Vi vil se på alt fra deres brukervennlighet og fleksible kredittramme til kundeservice og rentenivå. Spenn deg fast, for vi skal gi deg all informasjonen du trenger for å ta en informert beslutning om Lendo er den rette lånemegleren for deg.

Vilkår og betingelser hos Lendo

 • Lendo søker blant flere enn 24 aktører for å finne den beste renten og tilbudet for kunden.
 • Lendo har et meget brukervennlig grensesnitt, som gjør det enkelt å søke om et lån og administrere dette i etterkant.
 • Lendo har en fleksibel kredittramme som tilpasser seg kundens individuelle behov og økonomiske situasjon. Dette kan inkludere muligheten for å endre lånebeløp og tilbakebetalingsplaner etter behov.
 • For å kvalifisere for et lån hos Lendo, må du være mellom 20 og 70 år gammel.
 • Lendo tilbyr lån med en ramme som varierer fra 10 000 til 500 000 kroner.
 • Hos Lendo får du en løpetid på opptil 15 år for nedbetaling av lånet ditt.
 • Kostnaden for og etablere et lån hos Lendo vil variere fra beløp til beløp.

Hva koster forbrukslån hos Lendo?

Tenk deg å kunne få et lån til en svært konkurransedyktig rente på 10 prosent, hvor du kan låne opptil 500 000 kroner. Dette høres kanskje ut som en drøm, men det er faktisk en realitet. Med et forbrukslån fra Lendo kan du få akkurat dette. Men, det er viktig å være klar over at den nominelle renten ikke alltid er den endelige kostnaden. Med gebyrer og andre avgifter kan den reelle kostnaden på lånet endre seg, og du bør være klar over dette før du søker om et lån.

Hvorfor er Lendo så populær i Norge?

En av grunnene er at de tilbyr en enkel og brukervennlig låneprosess, med en intuitiv hjemmeside som gjør det enkelt å søke om et lån og administrere dette. De har også fleksible kredittrammer som tilpasser seg kundens individuelle behov og økonomiske situasjon. Dette kan inkludere muligheten for å endre lånebeløp og tilbakebetalingsplaner etter behov.

 

 

En annen grunn til at Lendo er populær i Norge er at de søker blant flere enn 24 aktører for å finne den beste renten og tilbudet for kunden. Deres låneformidlingstjeneste gir kunder mulighet til å spare tid og penger ved å sammenligne lån fra flere forskjellige banker og finansinstitusjoner i ett og samme søk.

 

 

Lendo har også en god kundeservice som hjelper kundene i alle trinnene i låneprosessen, fra søknad til tilbakebetaling.

Alt i alt er Lendo populær i Norge fordi de tilbyr enkelhet, fleksibilitet, godt tilbud og god kundeservice, som gjør låneprosessen så glatt og stressfritt som mulig for kunden.

Slik søker du lån hos Lendo

 1. Gå til Lendo.no og fyll ut søknadskjemaet med dine personlige og økonomiske opplysninger.
 2. Velg hvilken type lån du ønsker (forbrukslån, boliglån, refinansiering, etc.) og angi lånebeløp og løpetid.
 3. Lendo vil deretter søke hos flere banker og finansinstitusjoner for å finne det beste tilbudet for deg.
 4. Når Lendo har funnet et tilbud, vil de sende deg detaljene for tilbudet og et låneavtale som du må signere elektronisk.
 5. Når låneavtalen er signert, vil pengene bli utbetalt til din konto.
 6. Begynn å betale tilbake lånet i henhold til avtalen.

Hvilken banker samarbeider med Lendo?

Det viktigste spørsmålet som mange kanskje har, er hvilke banker Lendo samarbeider med. Lendo samarbeider med 24 forskjellige banker og finansinstitusjoner for å gi kundene det beste tilbudet. En oversikt over alle disse bankene og finansinstitusjonene kan du finne på Lendo sin hjemmeside. Dette gir deg mulighet til å sammenligne og velge det beste lånetilbudet som passer dine behov og økonomiske situasjon.

Hvem og hva er Lendo egentlig?

Lendo er en tjeneste som gir deg mulighet til å søke lån hos flere forskjellige tilbydere samtidig, istedenfor å søke hos en enkelt bank eller finansinstitusjon. Tjenesten samarbeider med 24 forskjellige tilbydere, som gir deg flere valgmuligheter og konkurransedyktige lånetilbud. Konkurransen mellom tilbyderne fører til at du som kunde får det mest fordelaktige lånet.

 

Det er viktig å merke seg at Lendo ikke er ansvarlig for selve utbetalingen av lånet, deres ansvar er å videreformidle informasjonen du oppgir til tilbyderne. Tilbyderne vil deretter gjøre en individuell kredittvurdering og sende et konkret lånetilbud til deg. Søknadsprosessen er helt uforpliktende, så du kan velge om du ønsker å akseptere ett eller flere tilbud du mottar.

Er det andre jeg kan søke lån hos?

Ja, på Søkelån.no viser vi frem de best omtalte bankene og lånemeglere i Norge med lavest effektiv rente og lavest gebyrer slik at prosessen for deg som bruker skal bli så bra som mulig. Her er en liste over andre gode lånemeglere/banker:

Renter og gebyrer hos Lendo


Aldersgrense

20 – 70 år

Løpetid forbrukslån

1 – 5 år

Løpetid refinansiering

Inntil 15 år

Nominell rente

4,9 – 23,44 %

Effektiv rente

5,33 – 49,92 %

Gebyrer

Avhenger av lånet du får tilbud om

Purregebyr (1. varsel)

35kr

Inkassovarsel (2. varsel)

35kr

Forsinkelsesrente

8%

Kontaktinformasjon

Firmanavn

Lendo Part of Schibsted AS

Org. nummer

997 523 814

Besøksadresse

Hagegata 22, 0653 Oslo

Postadresse

Hagegata 22, 0653 Oslo

Telefon

22 00 70 70

Epost

kundeservice@​lendo.no