Axo Finans, omtaler og erfaringer.

Denne artikkelen skal ta for seg omtaler og erfaringer fra Axo Finans, et selskap som tilbyr forbrukslån og refinansiering. Vi vil undersøke hva kundene sier om tjenestene og rykte til selskapet, og hjelpe deg å avgjøre om Axo Finans er et trygt valg for dine økonomiske behov. 

 

 

Axo Finans har vært i bransjen i mange år og har et godt rykte for å tilby konkurransedyktige rentebetingelser og en enkel låneprosess. Selskapet har også fleksible lånebetingelser og tilbyr muligheten for å refinansiere eksisterende gjeld. 

 

 

Likevel, det er alltid viktig å undersøke og sammenligne flere alternativer før du tar et lån, og det er derfor vi skal se nærmere på omtaler og erfaringer fra Axo Finans kunder, for å hjelpe deg å ta et bedre valg.

Vilkår og betingelser hos Axo Finans

 • For å søke om forbrukslån via Axo Finans, må du være norsk statsborger eller ha vært fastboende i Norge i minst tre år sammenhengende
 • Du må ha en brutto årsinntekt på minst 120.000 kroner
 • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker
 • Søkeren må være minst 20 år på søknadstidspunktet
 • Renten er individuell og varierer fra 7,90% til 19,90%
 • Nedbetalingstiden varierer fra ett til 15 år
 • Det er helt uforpliktende å søke om lån via Axo Finans
 • Axo Finans tilbyr tjenester i både Norge og Sverige og er godkjent for å drive finansiell rådgivning

Er Axo Finans en trygg leverandør?

Axo Finans er en formidler av forbrukslån, det betyr at de hjelper deg å finne det beste lånet for deg fra de bankene de samarbeider med. Deres tjeneste er å hjelpe deg å få det beste lånet med dine forutsetninger, ved å sende søknaden din til flere banker samtidig. Med samarbeid med 31 banker, sparer du mye tid og energi ved å søke om lån gjennom Axo Finans, en gratis og uforpliktende tjeneste.

Hva kan Axo Finans tilby deg?

Axo Finans tilbyr formidling av lån fra 10.000 kroner til 600.000 kroner med en nedbetalingstid på opptil 15 år. Rentenivåene varierer avhengig av hvilken bank du velger å låne fra, men Axo Finans vil alltid jobbe for å finne det beste tilbudet til deg. Ved å bruke Axo Finans til å søke om lån, vil bankene konkurrere om deg, noe som øker sjansen for at lånesøknaden din blir innvilget og at lånet du får har en relativt lav rente.

Slik får du lån hos Axo Finans:

Ved å søke om et lån gjennom Axo Finans, vil din søknad bli formidlet til flere av de største tilbyderne av forbrukslån og finansieringstjenester i Norge, inkludert Bank Norwegian, yA Bank, Komplett Bank og Santander. Mange av disse anses for å være blant de beste tilbyderne av forbrukslån. Søknadsprosessen er svært rask og tar kun en brøkdel av tiden det ville ta å søke til et par av disse bankene på egenhånd.

 

 

Axo Finans har brukt mye ressurser på å utvikle en brukervennlig tjeneste og nettside, der du kan sende inn din søknad på flere språk, inkludert norsk, svensk og engelsk. Lånekalkulatoren er intuitiv å bruke og gir deg mulighet til å velge lånebeløp og nedbetalingstid. Deretter vil du få oversikt over de ulike bankene og estimerte månedsbeløp. Vær oppmerksom på at disse estimatene er veiledende, og det endelige beløpet kan variere avhengig av betingelsene i låneavtalen.

 

 

Det er helt gratis og uforpliktende å sende inn en søknad hos Axo Finans, i henhold til norsk lovgivning, det er ikke lov å ta betalt for å gi tilbud på lån og finansprodukter. Alle søknader blir besvart fortløpende, og dersom du oppfyller kravene, vil du motta et tilbud med individuell rente.

Følg disse stegene for og søke lån hos Axo:

 1. Gå til nettsiden til Axo Finans og velg «Søk lån»
 2. Fyll ut søknadskjemaet med dine personlige opplysninger, inkludert inntekt, formue og gjeld
 3. Bruk lånekalkulatoren for å velge ønsket lånebeløp og nedbetalingstid
 4. Send inn søknaden og vent på svar fra Axo Finans
 5. Axo Finans vil formidle søknaden din til flere av de største tilbyderne av forbrukslån og finansieringstjenester i Norge
 6. Du vil motta et tilbud med individuell rente dersom du oppfyller kravene for lånet
 7. Les nøye gjennom tilbudet og vurder om det er det beste alternativet for deg
 8. Godta tilbudet dersom det passer dine behov og signer låneavtalen
 9. Vent på godkjenning og overføring av lånet til din konto

Er det andre jeg kan søke lån hos?

Ja, på Søkelån.no viser vi frem de best omtalte bankene og lånemeglere i Norge med lavest effektiv rente og lavest gebyrer slik at prosessen for deg som bruker skal bli så bra som mulig. Her er en liste over andre gode lånemeglere/banker:

Renter og gebyrer hos Axo Finans


Aldersgrense

20 – 70 år

Løpetid forbrukslån

1 – 5 år

Løpetid refinansiering

Inntil 15 år

Nominell rente

7,90% til 19,90%

Effektiv rente

7,90% til 19,90%

Gebyrer

Avhenger av lånet du får tilbud om

Purregebyr (1. varsel)

35kr

Inkassovarsel (2. varsel)

35kr

Forsinkelsesrente

Ukjent