Bra app 👍👍

Vurdering av Brage Finans Bra app 👍👍 Publisert av Tommy K på May 7, 2023 appen er veldig bra.. gir deg kanon oversikt!

Nordea er bra!

Vurdering av Nordea Bank Nordea er bra! Publisert av Silje A på May 7, 2023 Nordea er bra som vanlig 👍

Hvilken app skal man bruke?

Vurdering av Nordea Bank Hvilken app skal man bruke? Publisert av Lasse H på May 7, 2023 Jeg forstår fortsatt ikke hvilken app vi skal begynne og bruke, jeg syntes man kunne fått noen instrukser på hva man skal gjøre.. Kan ikke holde meg oppdatert på alt som foregår..

Tommel opp 👍

Vurdering av Bank Norwegian Tommel opp 👍 Publisert av Lasse på May 7, 2023 Bra bank, både når det gjelder support, app og hva de tilbyr deg som kunde..

Bra i utlandet

Vurdering av Bank Norwegian Bra i utlandet Publisert av Lexy på May 7, 2023 Reiseforsikringen var til stor nytte 🙂 Takk!

Ubrukelig

Vurdering av Bank Norwegian Ubrukelig Publisert av Tobias på May 7, 2023 Jeg er svært misfornøyd med min erfaring med Bank Norwegian. Jeg tok opp et forbrukslån gjennom banken, og det har vært en marerittaktig opplevelse fra start til slutt.

Får ikke penger etter salg av bil

Vurdering av Nordea Bank Får ikke penger etter salg av bil Publisert av Lars på May 5, 2023 Jeg solgte bilen min til noen som finansierte kjøpet gjennom Nordea Finans, men jeg har ventet i nesten en måned på å få pengene mine. Jeg får beskjed om at «pengene blir utbetalt i dag» hele tiden,… Fortsett å lese Får ikke penger etter salg av bil

Topp Bank!

Vurdering av Nordea Bank Topp Bank! Publisert av Roger på May 5, 2023 Jeg fikk mye bedre betingelser på huslånet mitt hos Nordea enn hos min tidligere bankforbindelse som jeg hadde hatt i 20 år. Jeg er veldig fornøyd med at jeg byttet til Nordea, og jeg sparte mye penger på det.

Hvor ble det av Gjensidige?

Vurdering av Nordea Bank Hvor ble det av Gjensidige? Publisert av Tommy på May 5, 2023 Ikke fan av når banker endrer navn og app, kom igjen. Nettopp blitt vant med Gjensidige appen og nå blir det ny app?

Meget fornøyd 😊

Vurdering av Jæren Sparebank Meget fornøyd 😊 Publisert av Anne-Frankline på May 5, 2023 En god bank med dyktige ansatte 😊