Slik tjener vi penger

Hvem er vi?

Søkelån.no er en plattform dedikert til å hjelpe folk med å finne riktig låneprodukt som passer deres behov. Vi er stolte av å tilby en transparent og pålitelig tjeneste som setter kundenes interesser først. I denne artikkelen vil vi forklare hvordan vi tjener penger ved hjelp av affiliate-kommisjoner med bankene og långiverne vi samarbeider med, samt vise hvor viktig åpenhet og ærlighet er for oss.

Åpenhet og ærlighet:

Vår grunnleggende filosofi er å være åpne og ærlige med våre brukere. Vi mener at en velinformert kunde er en fornøyd kunde, og derfor legger vi stor vekt på å gi all nødvendig informasjon om våre samarbeid og hvordan vi tjener penger. Vi ønsker at brukerne våre skal ha tillit til tjenesten vi tilbyr, og det oppnår vi gjennom full åpenhet om vår forretningsmodell.

Affiliate-kommisjoner:

Søkelån.no samarbeider med ulike banker og långivere for å tilby brukerne våre et bredt utvalg av låneprodukter. Når en bruker klikker på en lenke eller sender inn en søknad gjennom nettstedet vårt og velger å ta opp et lån gjennom en av våre samarbeidspartnere, mottar vi en affiliate-kommisjon fra banken eller långiveren.

Det er viktig å merke seg at disse kommisjonene ikke påvirker prisen eller betingelsene til lånet brukeren velger. Vi mottar en prosentandel av långiverens fortjeneste som en belønning for å ha henvist en kunde til dem. Dette betyr at brukeren ikke betaler mer for lånet sitt ved å bruke vår tjeneste. Vi har strenge retningslinjer som forhindrer oss i å favorisere visse långivere over andre basert på kommisjonsstørrelsen.

Kundefokus:

Vårt høyeste mål er å hjelpe kundene våre med å finne den beste låneløsningen som passer deres individuelle behov. Vi gir nøyaktig og omfattende informasjon om hvert låneprodukt, inkludert renter, vilkår, gebyrer og betingelser. Dette gjør at brukerne våre kan ta informerte beslutninger som er til deres fordel.

Vil du diskutere et samarbeid eller lurer du på noe annet? Kontakt oss.