Nordea er bra!

Vurdering av Nordea Bank Nordea er bra! Publisert av Silje A på May 7, 2023 Nordea er bra som vanlig 👍

Hvilken app skal man bruke?

Vurdering av Nordea Bank Hvilken app skal man bruke? Publisert av Lasse H på May 7, 2023 Jeg forstår fortsatt ikke hvilken app vi skal begynne og bruke, jeg syntes man kunne fått noen instrukser på hva man skal gjøre.. Kan ikke holde meg oppdatert på alt som foregår..

Får ikke penger etter salg av bil

Vurdering av Nordea Bank Får ikke penger etter salg av bil Publisert av Lars på May 5, 2023 Jeg solgte bilen min til noen som finansierte kjøpet gjennom Nordea Finans, men jeg har ventet i nesten en måned på å få pengene mine. Jeg får beskjed om at «pengene blir utbetalt i dag» hele tiden,… Fortsett å lese Får ikke penger etter salg av bil

Topp Bank!

Vurdering av Nordea Bank Topp Bank! Publisert av Roger på May 5, 2023 Jeg fikk mye bedre betingelser på huslånet mitt hos Nordea enn hos min tidligere bankforbindelse som jeg hadde hatt i 20 år. Jeg er veldig fornøyd med at jeg byttet til Nordea, og jeg sparte mye penger på det.

Hvor ble det av Gjensidige?

Vurdering av Nordea Bank Hvor ble det av Gjensidige? Publisert av Tommy på May 5, 2023 Ikke fan av når banker endrer navn og app, kom igjen. Nettopp blitt vant med Gjensidige appen og nå blir det ny app?

Fornøud

Vurdering av Nordea Bank Fornøud Publisert av Thomas på May 5, 2023 Bra bank 🙂