Aurskog Sparebank

Aurskog Sparebank er en norsk sparebank som har hovedkontor på Aurskog i Viken, men burde du bruke banken for moderne produkter?

Artikkelen ble publisert mai 11, 2023

Aurskog Sparebank

Aurskog Sparebank er en norsk sparebank med hovedkontor i Aurskog. Banken ble grunnlagt i 1877 og har siden den gang vært en viktig aktør i Romerike-distriktet i Akershus. Aurskog Sparebank tilbyr en rekke banktjenester til privatpersoner, bedrifter og organisasjoner, inkludert dagligbank, lån, sparing og forsikring.

Tjenester

Aurskog Sparebank tilbyr en rekke tjenester for privatpersoner og bedrifter. Fra nettbank til lån og forsikringsprodukter, banken har et bredt spekter av tjenester for å møte kundenes behov.

Du finner dette hos Aurskog Sparebank:

Lån

Aurskog Sparebank tilbyr ulike typer lån til privatpersoner og bedrifter. Banken tilbyr blant annet boliglån, billån, forbrukslån og næringslån. Kundene kan velge mellom fast eller flytende rente og tilbakebetalingstid på opptil 30 år.

Sparekontoer

Aurskog Sparebank tilbyr en rekke sparekontoer for å hjelpe kundene med å spare penger. Banken tilbyr blant annet BSU-konto, høyrentekonto og pensjonssparing. Kundene kan velge mellom ulike sparealternativer med forskjellige rentesatser og betingelser.

Forsikringsprodukter

Aurskog Sparebank tilbyr ulike forsikringsprodukter for å hjelpe kundene med å beskytte seg mot uforutsette hendelser. Banken tilbyr blant annet bilforsikring, husforsikring og reiseforsikring. Man kan velge mellom ulike forsikringsalternativer med forskjellige dekninger og betingelser.

Kontaktinformasjon

  • Telefon: 63 85 44 40
  • E-post: firmapost@aurskog-sparebank.no
  • Åpningstider:

    • Bank: Hverdager: kl. 09.00 – 16.00
    • Kundesenter: Hverdager: kl. 07.00 – 21.00, Helg: kl. 09.00 – 21.00

Innhold er kvalitetssikret og verifisert av ekspertpanelet til Søkelån.no

Bank analyse er skrevet av Tobias Rikerud

Tobias har utdanning som siviløkonom fra høyskolen B.I og har jobbet i banksektoren siden 2016. Bli bedre kjent med Tobias.

Søk lån hos Berg Sparebank
5/5
5/5

Annonselenke

10 000 - 500 000 kr

Lånebeløp

8,48% - 38,86%

Rente fra

23 år

Aldersgrense

0 til 15 år

Låneperiode

Eksempel: Nominell rente 11,49 %, effektiv rente 13,06 %, 70 000 kroner over 5 år, etableringsgebyr 0 kroner. Kostnad: 24 148 kroner. Total: 94 148 kroner.

På denne siden

Fornøyd med Berg Sparebank? Skriv en omtale.

Alle omtaler blir verifisert og vurdert før de blir publisert

What name should be displayed with your review?
What title should be displayed with your review?:
Characters remaining: 500