Fana Sparebank - Vår vurdering

I denne analysen ser vi nærmere på Fana Sparebank.

Fana Sparebank
Artikkelen ble publisert april 30, 2023

Fana Sparebank: Alt du trenger å vite om bankens tjenester og produkter

Fana Sparebank er en av de største og mest anerkjente bankene i Norge. Banken ble grunnlagt i 1868 og har siden den gang vært en viktig aktør i det norske bankmarkedet. Fana Sparebank er et fullservicebank med et bredt spekter av produkter og tjenester som inkluderer innskudd, lån, forsikring og investering.

Fana Sparebank har et sterkt fokus på å tilby personlig service til sine kunder. Banken har et stort nettverk av filialer over hele landet og tilbyr også nettbank og mobilbank for enkel tilgang til banktjenester. Banken har også et stort utvalg av produkter og tjenester som er spesielt tilpasset ulike kundegrupper, inkludert privatpersoner, bedrifter og organisasjoner. Med en lang historie og et sterkt fokus på kundeservice, fortsetter Fana Sparebank å være en av de mest populære bankene i Norge.

Er Fana Sparebank en trygg bank?

Fana Sparebank er en lokal sparebank som har vært en del av det norske bankmarkedet siden 1878. Banken tilbyr et bredt spekter av finansielle produkter og tjenester til både privatkunder og bedriftskunder i Bergen og omegn.

Sikkerhet er en viktig faktor når det gjelder valg av bank. Fana Sparebank har en solid økonomisk posisjon og har gjennom årene bygget opp et godt omdømme som en trygg og pålitelig bank. Banken har også mottatt flere utmerkelser for sin kundeservice og finansielle stabilitet.

Fana Sparebank er underlagt tilsyn av Finanstilsynet og er medlem av Bankenes Sikringsfond. Dette gir kundene en ekstra trygghet, da Bankenes Sikringsfond garanterer for innskudd opp til 2 millioner kroner per kunde per bank. Banken har også et godt utviklet system for å forebygge og håndtere eventuelle sikkerhetstrusler og svindelforsøk.

Banken har også et sterkt fokus på personvern og datasikkerhet. Kundenes personopplysninger blir håndtert i tråd med gjeldende personvernlovgivning, og banken har implementert strenge rutiner for å sikre at kundenes data ikke kommer på avveie.

Fana Sparebank en trygg og pålitelig bank som har et solid omdømme og gode kundeanmeldelser. Banken har et sterkt fokus på sikkerhet, og har gode systemer for å forebygge og håndtere eventuelle sikkerhetstrusler.

 

Hva tilbyr Fana Sparebank?

Fana Sparebank er en lokal og frittstående sparebank som tilbyr et bredt spekter av finansielle produkter og tjenester for både privat- og bedriftsmarkedet. Banken har en lang historie og har bygget opp en solid posisjon på Vestlandet.

Kontaktinformasjon og sosiale medier

Fana Sparebank tilbyr et bredt spekter av banktjenester for privatmarkedet, inkludert:

  • Lån: Fana Sparebank tilbyr ulike typer lån, inkludert boliglån, forbrukslån, billån og refinansiering av lån. Banken tilbyr også lån til oppussing og tilbyr gunstige betingelser for førstegangskjøpere.
  • Spareprodukter: Banken tilbyr en rekke spareprodukter, inkludert høyrente- og sparekontoer, BSU og fondssparing. Banken tilbyr også pensjonssparing.
  • Forsikring: Fana Sparebank tilbyr forsikring for både person- og eiendomsskade. Banken tilbyr også reiseforsikring og forsikring for bil og MC.
  • Kort: Banken tilbyr Visa-kort og Mastercard-kort med ulike fordeler og rabatter.

Må du sperre kortet ditt hos Fana Sparebank? Bruk denne lenken ->

Banktjenester for bedriftsmarkedet

Fana Sparebank tilbyr også et bredt spekter av banktjenester for bedriftsmarkedet, inkludert:

  • Lån: Banken tilbyr ulike typer lån for bedrifter, inkludert driftslån, investeringslån og leasing. Banken tilbyr også lån til oppkjøp og restrukturering.
  • Betalingstjenester: Banken tilbyr en rekke betalingstjenester, inkludert fakturering, innkreving og betalingsformidling.
  • Forsikring: Banken tilbyr forsikringsprodukter for bedrifter, inkludert ansvarsforsikring, eiendomsforsikring og avbruddsforsikring.
  • Kort: Banken tilbyr ulike typer kort for bedrifter, inkludert firmakort og kredittkort.

Fana Sparebank Eiendom

Fana Sparebank Eiendom er et heleid datterselskap av Fana Sparebank som tilbyr eiendomsmeglingstjenester i Bergen og Os. Selskapet har en lang historie i det lokale eiendomsmarkedet, og har et team av lokale meglere med høy kunnskap om boligmarkedet i området.

Fana Sparebank Eiendom har også en verdivurderingstjeneste som gir kundene en nøyaktig verdivurdering av eiendommen deres. Dette er en viktig tjeneste for de som ønsker å selge sin eiendom og ønsker å vite hva den er verdt.

I tillegg til å tilby eiendomsmeglingstjenester, har Fana Sparebank Eiendom også et datterselskap som driver kredittforetakvirksomhet. Sparebank Boligkreditt AS er et heleid datterselskap av Fana Sparebank og tilbyr lån til boligkjøpere.

Forskjellige avdelinger

Fana Sparebank har flere avdelinger du kan besøke:

Du når alle avdelinger på samme telefon: 915 03 411

Uno Finans Erfaring

Uno Finans tilbyr forbrukslån uten sikkerhet. Her kan du låne beløp opptil 600 000 kroner med Norges laveste rente fra 5,01% (effektivt)

Innhold er kvalitetssikret og verifisert av ekspertpanelet til Søkelån.no

Bank analyse er skrevet av Tobias Rikerud

Tobias har utdanning som siviløkonom fra høyskolen B.I og har jobbet i banksektoren siden 2016. Bli bedre kjent med Tobias.

Søk lån hos Fana Sparebank
5/5
5/5

Annonselenke

10 000 - 600 000 kr

Lånebeløp

5,33 - 28,90 %

Rente fra

20 år

Aldersgrense

15 år

Låneperiode

Eks: Nom rente 9,59% , Eff. rente 11,19%, kr 130.000, o/5 år. Kostnad kr 37.988, totalt kr 167.988.
Uno Finans Erfaring
5/5
5/5

Annonselenke

10 000 - 600 000 kr

Lånebeløp

5,01 - 24,40 %

Rente fra

20 år

Aldersgrense

15 år

Låneperiode

Eks: Nominell rente 11.39%, effektiv rente 12.71%, 150 000kr, o/5 år, kostnad 49 237. Totalt 199 237

På denne siden

Fornøyd med Fana Sparebank? Skriv en omtale.

Alle omtaler blir verifisert og vurdert før de blir publisert

What name should be displayed with your review?
What title should be displayed with your review?:
Characters remaining: 500
Vurdering av Fana Sparebank
Heia Fana Sparebank
En god bank som passer på kundene sine.