Skagerrak Sparebank: En oversikt over bankens tjenester og produkter

I denne analysen ser vi nærmere på Skagerrak Sparebank.

Skagerrak Sparebank
Artikkelen ble publisert april 30, 2023

Skagerrak Sparebank - Er det en bank jeg vil bruke?

Skagerrak Sparebank er en lokal sparebank som tilbyr bankprodukter og -tjenester til både private og bedrifter. Banken har en personlig tilnærming til kundene sine og tilbyr skreddersydde økonomiske råd og tjenester. Skagerrak Sparebank har lokalkunnskap og er en støttespiller for små og store økonomiske beslutninger, planer og mål.

Banken tilbyr en rekke produkter og tjenester, inkludert kredittkort, sparekontoer, forbrukslån og bedriftslån. Kundene kan også få tilgang til mobilbank, nettbrettbank og nettbank for å administrere kontoene sine enkelt og effektivt. Skagerrak Sparebank har et bredt spekter av forsikringsprodukter, inkludert bilforsikring, boligforsikring og reiseforsikring, for å sikre at kundene deres har en trygg og sikker økonomisk fremtid.

Med sin lokale tilstedeværelse og personlige tilnærming til kundene, er Skagerrak Sparebank en pålitelig bank som gir kundene sine en trygg og sikker økonomisk opplevelse. Banken har et bredt spekter av produkter og tjenester som passer til ulike økonomiske behov og mål, og deres dyktige rådgivere er alltid klare til å hjelpe kundene med å ta de beste økonomiske beslutningene.

 

Er Skagerrak Sparebank en god bank?

Skagerrak Sparebank har et godt rykte og er anerkjent som en pålitelig bank med sterk lokal forankring.

 

Banken har som mål å være en lønnsom og selvstendig sparebank med høy kundetilfredshet. Men er Skagerrak Sparebank virkelig en god bank?

 

La oss se nærmere på noen av faktorene som kan påvirke bankens omdømme og kundetilfredshet.

Kundetilfredshet

Ifølge en undersøkelse utført av EPSI Rating, en uavhengig analysebyrå, var Skagerrak Sparebank den sparebanken i Norge med høyest kundetilfredshet i 2021. Banken fikk en score på 84,8 av 100 mulige poeng, som er høyere enn gjennomsnittet for bransjen. Dette indikerer at kundene er fornøyde med bankens tjenester og at banken har et godt omdømme blant kundene.

Økonomisk stabilitet

Skagerrak Sparebank er en selvstendig sparebank og har en solid økonomisk posisjon. Ifølge bankens årsrapport for 2020 hadde banken en egenkapital på 1,3 milliarder kroner og en soliditet på 17,6 prosent. Banken har også en stabil inntjening og en lav andel misligholdte lån. Dette tyder på at banken er økonomisk stabil og har evnen til å håndtere risikoer.

Produkter og tjenester

Skagerrak Sparebank tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester til privatkunder, bedriftskunder og landbrukskunder. Banken tilbyr blant annet lån, sparing, forsikring, betalingstjenester og investeringstjenester. Banken har også en mobilbank og en nettbank som gjør det enkelt for kundene å utføre banktjenester når som helst og hvor som helst.

Hva tilbyr Skagerrak Sparebank?

Dette kan du få som kunde hos Skagerrak Sparebank:

Banktjenester for privatpersoner

  • Lønnskonto
  • Sparekonto
  • Boliglån
  • Billån
  • Kredittkort
  • Forsikring

Banktjenester for bedrifter

Kontaktinformasjon og sosiale medier

Skagerrak Sparebank har flere kontorer i Grenland og Kragerø-området. Besøksadressen til hovedkontoret er Kirkegata 26, 3770 Kragerø.

 

Banken har også filialer i Brevik, Langesund, Porsgrunn, Skien, og Stathelle. Hver filial har egne åpningstider, så det er lurt å sjekke nettsiden eller ringe banken for å finne ut når filialen du ønsker å besøke er åpen.

  • post@skagerraksparebank.no
  • 35 99 20 00
  • NO 937 891 245
  • SWIFT: BLSPNO21
Uno Finans Erfaring

Uno Finans tilbyr forbrukslån uten sikkerhet. Her kan du låne beløp opptil 600 000 kroner med Norges laveste rente fra 5,01% (effektivt)

Innhold er kvalitetssikret og verifisert av ekspertpanelet til Søkelån.no

Bank analyse er skrevet av Tobias Rikerud

Tobias har utdanning som siviløkonom fra høyskolen B.I og har jobbet i banksektoren siden 2016. Bli bedre kjent med Tobias.

Søk lån hos Skagerrak Sparebank
5/5
5/5

Annonselenke

10 000 - 600 000 kr

Lånebeløp

5,33 - 28,90 %

Rente fra

20 år

Aldersgrense

15 år

Låneperiode

Eks: Nom rente 9,59% , Eff. rente 11,19%, kr 130.000, o/5 år. Kostnad kr 37.988, totalt kr 167.988.
Uno Finans Erfaring
5/5
5/5

Annonselenke

10 000 - 600 000 kr

Lånebeløp

5,01 - 24,40 %

Rente fra

20 år

Aldersgrense

15 år

Låneperiode

Eks: Nominell rente 11.39%, effektiv rente 12.71%, 150 000kr, o/5 år, kostnad 49 237. Totalt 199 237

På denne siden

Fornøyd med Skagerrak Sparebank? Skriv en omtale.

Alle omtaler blir verifisert og vurdert før de blir publisert

What name should be displayed with your review?
What title should be displayed with your review?:
Characters remaining: 500
Vurdering av Skagerrak Sparebank
Ventetid!!
Blir ganske lei av og vente 15 minutter i telefon hver gang jeg skal få noe hjelp. Skjerpings.