Økonomisk hjelp uten sikkerhet

Økonomisk hjelp uten sikkerhet

Ingen ønsker og være i en dårlig økonomisk situasjon, men dersom du er i en slik situasjon må vi finne en løsning så fort som mulig.

 

Først må vi avdekke hvordan økonomisk hjelp du trenger før vi kan gå videre. Trenger du og søke om penger uten sikkerhet? Eller trenger du og refinansiere et lån du har fra før til et nytt lån med lavere renter? La oss finne ut av det.

La oss starte enkelt - Hva er lån uten sikkerhet?

Når du låner penger uten sikkerhet betyr det at du ikke stiller med depositum (sikkerhet) i lånet. Du har kanskje hørt uttrykk som «Søk lån med sikkerhet«? Jepp, det betyr at du stiller med sikkerhet i lånet, enten eiendom, en kausjonist eller et beløp som brukes som sikkerhet.

Her kan du få økonomisk hjelp uten sikkerhet

Disse leverandørene tilbyr deg både lån og refinansiering uten sikkerhet:

  • Lendo: Lån og refinansier med beløp opptil 500 000 kroner og rente fra 5,33%

  • Uno Finans: Her kan du søke lån og refinansiere beløp opptil 600 000 kroner med en rente fra 5,01%.

  • Sist men ikke minst, Axo Finans tilbyr også refinansiering og lån helt uten sikkerhet. Her kan du låne og refinansiere beløp opptil 600 000 kroner med renter fra 5,16%

Økonomisk hjelp uten sikkerhet, hva gjør jeg?

La oss dele dette spørsmålet inn i to deler, det kan være at våre lesere i er i ulike situasjoner som krever forskjellige svar:

  • Jeg trenger og søke et lån uten og vise til depositum, sikkerhet og den slags: Det finnes flere leverandører som tilbyr deg økonomisk hjelp uten sikkerhet (altså og låne penger uten depositum). Vi kan anbefale deg Axo Finans, Uno Finans og Lendo som tilbyr økonomisk hjelp på opptil 500 000 kroner.

  • Jeg trenger og refinansiere et tidligere lån for og få bedre rente: Dersom du sitter fast med et lån som har høy rente og kanskje høye gebyrer kan det tære på. Refinansiering er når du tar lånet ditt, flytter det til en annen bank og får lavere rente. Dette kan være med og senke renten din som vil spare deg for flere tusener over lengre tid. En god artikkel som dypper inn i beste banker på «beste refinansiering» er Fornye.no, basert på denne testen er det Uno Finans og Axo Finans som tilbyr deg lavest rente når du refinansierer. 

Hvordan ulemper møter man på når man søker lån eller får økonomisk hjelp uten sikkerhet?

Dette er ulempene du kan møte på når du skal få økonomisk hjelp UTEN sikkerhet:

 

  • Lån uten sikkerhet resulterer i høyere rente
  • Kriteriene for og få lånet kan bli vanskeligere
  • Du må vise til god kreditt historikk for og låne stort uten sikkerhet

Lurer du på hvor mye du kan spare ved å refinansiere?

Det kan være vanskelig og regne ut hvor mye man kan spare når du refinansierer, heldigvis har vi gjort det enklere for deg med vår refinansiering kalkulator.

Refinansiering kalkulator