Smålån på dagen

Smålån er lån under 100 000 kroner som du kan få utbetalt mye raskere en tradisjonelle lån.

Låneprodukter er oppdatert: februar 2023
Norges laveste rente
Uno Finans Erfaring
5/5
10 000 - 600 000 kr
Eks: Nominell rente 11.39%, effektiv rente 12.71%, 150 000kr, o/5 år, kostnad 49 237. Totalt 199 237

EFF.RENTE

5,01 - 24,40 %

MIN.ALDER

25 år

UTBETALING

1 dag

Annonselenke

Søk hos 24 banker!
Lendo
5/5
10 000 - 500 000 kr
Eks: Eff. rente 11%, kr 120.000, o/5 år. Kostnad kr 34,341, totalt kr 154,341

EFF.RENTE

5,33 - 28,90 %

MIN.ALDER

20 år

UTBETALING

1 dag

Annonselenke

Axo Finans
5/5
10 000 - 600 000 kr
Eksempel: 13,71 % effektiv rente, 11,9 % nominell rente, 100 000 kr o/ 5 år, kostnad 35 858 kr, totalt 135 858 kr

EFF.RENTE

5,16 – 26,03%

MIN.ALDER

20 år

UTBETALING

1 dag

Annonselenke

Sambla
5/5
10 000 - 500 000 kr
Eks: Annuitetslån 150 000 kr, 5 år, nom. rente 12%, etabl.-/termingeb. 0kr gir eff. rente 12.68%. Totalkostnad: 200 200 kr

EFF.RENTE

5,17 - 48,76 %

MIN.ALDER

23 år

UTBETALING

1 dag

Annonselenke

Bank Norwegian
5/5
10 000 - 500 000 kr
Eksempel: 75.000 kr. o/5 år: Eff. rente 15,52%. Kostnad 30509 kr.Totalt 106.889 kr.

EFF.RENTE

7,40% - 19,99%

MIN.ALDER

23 år

UTBETALING

1-2 dager

Annonselenke

Scoopr
5/5
10 000 - 500 000 kr
10 000 - 65.000 kr. o/5 år: Effektiv rente 14,90%. Kostnad 24.093 kr. Totalt 89.093 kr.

EFF.RENTE

6,86 - 21,81%

MIN.ALDER

20 år

UTBETALING

2 dager

Annonselenke

Innhold

Søke lån på dagen

SØKE LÅN PÅ DAGEN

Kan jeg få smålån på dagen?

Det er ikke alltid enkelt å få et smålån på dagen, men det er absolutt mulig. Det finnes mange små låneinstitusjoner som tilbyr små lån på dagen, og det er viktig å undersøke alle alternativene før du tar opp et lån. Husk at selv om små lån på dagen kan virke positivt, så er det viktig å huske på at de fleste små lån kommer med høye renter og gebyrer.

 

 

Sørg derfor for at du har råd til å betale lånet tilbake før du tar det opp. små lån på dagen er en fin måte å få raske penger, men det er viktig å bruke dem fornuftig. Husk alltid å lese vilkårene for små lån på dagen grundig før du tar opp et lån, slik at du ikke ender opp med å betale mer enn nødvendig.

Hvem tilbyr det beste smålånet?

De beste smålånene i Norge har gunstige rentevilkår og en enkel og brukervennlig søknadsside. Det er mange tilbydere av smålån i Norge, men ikke alle tilbyderne er like gode. I denne artikkelen skal vi se på hva du bør vurdere når du skal velge et smålån, og hvilke tilbyderre av smålån som er best i Norge per dags dato.

Hva er fordelene med og søke på et smålån?

Hvorfor er smålån interessant og hva er fordelene med et smålån? Her har du fordeler med et smålån:

  • Du får pengene raskt utbetalt
  • Banken eller lånemegler er ikke like streng som når de gir ut større lån
  • Du kan ha lavere årsinntekt og få lånet
  • Raskere avklaring når du søker på lånet

Kan jeg få smålån fra en bank?

Det er ikke alltid enkelt å få et smålån fra en bank. Dette krever ofte at du har en god inntekt og en stabil jobb. Men det er mulig å få et smålån fra en bank under noen omstendigheter.

 

For å få et smålån fra en bank, må du først og fremst oppfylle de økonomiske kravene til banken. Du må ha en fast inntekt og ingen betalingsanmerkninger. 

 

Dessuten må du kunne dokumentere at du har en god økonomi og at du kan betjene lånet.

 

Det er også viktig at du har en god forståelse av hva smålån er, og hvordan de fungerer. Du bør være klar over at smålån ofte kommer med høye renter, og at det derfor er viktig å betjene lånet raskt. 

 

Det er ikke alltid enkelt å få smålån fra banker, men det er mulig under noen omstendigheter. Hvis du oppfyller de økonomiske kravene til banken, og du forstår hvordan smålån fungerer, kan du få et smålån fra en bank.

Du kan også samle dyre smålån i en refinansiering

Hvis du har flere små lån og dyr gjeld, kan det være svært vanskelig å holde oversikt over alle betalingene dine. Det er nemlig ofte slik at små lån har høyere renter enn større lån.

 

 

Derfor kan det være en god idé å refinansiere både små lån og dyr gjeld i ett og samme lån. På den måten vil du kun ha én månedlig utgift og forholde deg, noe som gjør det enklere å holde oversikt og kontroll i økonomien. I tillegg vil du kunne få en lavere rente, noe som kan gi deg mer penger til å bruke på andre ting.

 

Så hvis du har søkt på smålån på dagen og har havnet i en gjeldskrise kan det være lurt og vurdere refinansiering.

Smålån med betalingsanmerkning

En betalingsanmerkning vises på din kredittrapport hvis du ikke har betalt en regning i tide. Dette kan gi deg dårlig kredittscore, noe som igjen kan gjøre det vanskeligere å søke lån. Men det finnes noen aktører som tilbyr smålån selv om du har en dårlig kredittscore. Disse lånene er imidlertid ikke billige, og du bør derfor vurdere nøye om dette er en god idé for deg.

Risikoen for å mislykkes med å betale et slikt lån er stor, og du kan ende opp med å bli dyttet enda dypere ned i gjeld. I verste tilfelle kan dette føre til at du mister huset ditt eller at Statens Innkrevingssentral tar deg med til retten. Så vær forsiktig om du velger å ta opp et slikt lån.

Det er alltid en god idé å vurdere alle mulige alternativer før du tar opp et lån. Smålån med betalingsanmerkning bør kun tas opp i nødsituasjoner, og du bør alltid være helt sikker på at du kan betale lånet tilbake før du tar det opp. Husk også at dette er dyre lån, så du bør vurdere nøye om det er verdt det før du velger å ta opp et slikt lån.

Smålån på minuttet

Smålån på minuttet, også kjent som SMS-lån, er en type lån der du kan få pengene utbetalt veldig raskt. Disse lånene er ofte små beløp, og de fleste banker tilbyr dem ikke. Det er derfor SMS-lån er så populære – de er en enkel måte å få litt ekstra penger når du trenger det.

Ofte vil du fylle ut et kort online skjema for å søke om et SMS-lån. Så snart du har gjort dette, vil pengene bli overført til din konto – ofte på bare et par minutter. Det er veldig enkelt og praktisk, og det betyr at du ikke trenger å vente i flere dager for å få pengene dine.

Desverre finnes ikke SMS-lån eller Smålån på minuttet i Norge lenger. Grunnen til dette er fordi disse lånene hadde skyhøye renter som satte lånetaker i store økonomiske problemer etter de hadde takket ja til avtalen, dette bli kuttet ut tidlig på 2000-tallet.

Smålån uten kredittsjekk

Er det mulig å få smålån uten kredittsjekk i Norge? Det er faktisk enkelte låneinstitusjoner som tilbyr smålån uten kredittsjekk. Dette kan være en god løsning for deg som ønsker å ta et lån mens du har betalingsanmerkning eller problemer med kredittsjekken.

Det er imidlertid viktig å være klar over at smålån uten kredittsjekk normalt sett har høyere rente enn smålån med kredittsjekk. Så det er viktig å sammenligne de ulike tilbudene før du tar opp et slikt lån.

Så hvis du vurderer å ta opp et smålån uten kredittsjekk, så er det viktig å sammenligne de ulike tilbudene først, slik at du finner det beste og billigste tilbudet for deg.

Konklusjonen her er at hvis du skal søke på smålån på dagen uten kredittsjekk må du lete lenge, alle banker i Norge gjør en kredittsjekk av deg som låntager før du søker på et smålån.

Smålån på dagen uten kredittsjekk

Hvis du er ute etter et smålån på dagen uten kredittsjekk må man lete lenge, grunnen til dette er fordi 99% av alle bankene i Norge gjør en kredittsjekk av deg før de låner deg penger.

For det andre kan det være vanskelig og få pengene utbetalt samme dag når du søker på smålån, vanligvis tar det rundt 2 til 7 virkedager før pengene havner på kontoen din.

Smålån er det nærmeste vi kommer SMS-lån

SMS-lån ble forbudt i Norge i 2015. Dette var på grunn av høye rentekostnader og dårlige lånevilkår. SMS-lån er ikke tilgjengelig i Norge lenger, men det finnes andre typer minilån som du kan søke om. Disse har bedre vilkår og er mye rimeligere å ta opp.

Det var mange som tok opp SMS-lån før de ble forbudt, og mange av disse endte opp med å ha betalingsproblemer. SMS-lån har høye renter, og det er ofte veldig vanskelig å betale dem tilbake. Det er derfor det er bedre å ta opp et annet type lån når du trenger penger.

Det finnes mange forskjellige typer smålån du kan søke om i Norge, og du bør sammenligne disse før du velger et lån. Husk at det alltid er viktig å lese alle vilkårene før du tar opp et lån, slik at du vet hva du går til. SMS-lån er ikke tilgjengelig i Norge lenger, men det finnes mange andre gode alternativer for deg som trenger penger.

Les også fra E24: SMS lån blir ulovlig

Hvordan overbeviser jeg banken at jeg kan tilbakebetale et lån?

De aller fleste av oss har opplevd å stå i en situasjon der vi har behov for et lån, men ikke nødvendigvis helt vet hvordan vi skal gå frem for å overbevise banken om at vi kan tilbakebetale dette. Det er klart at det er viktig å vise god økonomi, men det er ikke alltid like enkelt – spesielt hvis man ikke har en stabil inntekt eller har dårlige betalingsanmerkninger. Her er noen tips på hvordan du kan overbevise banken om at du er en god kandidat for et lån.

Vis at du kan betale lånet tilbake: Dette er en selvfølge og det viktigste punktet, og det er ikke alltid like enkelt. Men det finnes noen måter du kan vise at du har god økonomi på – for eksempel ved å ha en fast inntekt, ved å ha bevis på at du betaler regningene dine i tide og ved å ha et overskudd i budsjettet.

Forklar hvorfor du trenger pengene: Banken vil alltid være interessert i å vite hva du skal bruke pengene til, så det er viktig at du forklarer dette på en fornuftig måte. Husk at jo mer overbevisende du kan forklare hvorfor du trenger et lån, desto større sjanse er det for at banken vil vurdere deg positivt.

Vis at du har en plan for tilbakebetaling: En annen viktig ting banken vil vite er hvordan du planlegger å tilbakebetale lånet. Så det er viktig at du kan forklare dette på en fornuftig måte, og at du har en god plan for hvordan pengene skal betales tilbake.

Husk at det ikke er sikkert at du får et lån: Selv om du følger alle disse tipsene, kan det ikke garanteres at banken vil gi deg et lån. Det er alltid en viss risiko involvert når man søker om et lån, så det er viktig at du ikke tar for mye risiko på deg selv. Husk at du alltid kan søke hos andre banker eller låneinstitusjoner hvis den første banken avslår deg – det er viktig å ikke gi opp!

Vurder denne guiden
[Totalt: 0 Gj.snitt: 0]